ZZP lease

Vraag direct een lease offerte aan of stel ons een vraag

Lease-offerte aanvragen Vraag stellen

Dé lease-oplossing voor de ZZP-er.

Als ZZP-er wilt u zich volledig richten op uw nieuwe bedrijf. Daar komt voor u als ondernemer al genoeg bij kijken. In ieder geval wilt u er voor zorgen dat uw mobiliteit goed is geregeld, zodat u volop met uw business aan de slag kunt zijn.

In de praktijk blijkt de ZZP-er vaak tegen twee obstakels aan te lopen, waar Leaserijden.nl graag de oplossing biedt.

Geen lange termijnverplichting

U bent net begonnen en uiteraard gelooft u als ondernemer in de toekomst van uw bedrijf. In het begin heeft u echter wel behoefte aan wat flexibiliteit. Als ondernemer wenst u zich in deze fase niet direct vast te leggen voor een periode van bijvoorbeeld vier of vijf jaar. Het liefst kijkt u het eerst even aan voor één à twee jaar.

Financiële acceptatie: Leaserijden.nl gaat verder

Leaserijden.nl snapt dat u als startende ondernemer nog geen historische cijfers van uw bedrijf kunt laten zien. Waar vele andere leasemaatschappijen dan stoppen, gaat Leaserijden.nl juist het gesprek met u aan. Het gaat ons bij een startende ondernemer niet om het bedrijf, maar juist om de ondernemer erachter. Als wij met u als ondernemer het juiste gevoel kunnen creëren en we over en weer commitment aan elkaar kunnen geven, komen we er vast met u uit.

Vraag direct een lease offerte aan of stel ons een vraag

Lease-offerte aanvragen Vraag stellen