Short lease

Vraag direct een lease offerte aan of stel ons een vraag

Lease-offerte aanvragen Vraag stellen

Wij kunnen ons goed voorstellen, dat u niet direct gebonden wilt zijn aan een langdurige contractperiode of dat uw vervoersbehoefte tussentijds wijzigt. U kunt dan gebruik maken van ons ruime Short lease aanbod of putten uit onze voorraad.
Snel en flexibel rijden, maar geen lange termijnverplichting

Snel rijden, tijdelijke mobiliteitsbehoefte, geen lange termijn verplichting, flexibel blijven: short lease via Leaserijden.nl biedt de oplossing.

Short lease: u bepaalt de autoklasse en huurperiode

Short lease laat zich het beste vergelijken met zakelijke verhuur. Afhankelijk van uw behoefte biedt Leaserijden.nl u direct de gewenste mobiliteit, waarbij u de autoklasse en de huurperiode bepaalt. U kunt gebruik maken van short lease voor enkele dagen, weken of maanden. Zelfs één of twee jaar is geen probleem.

Short lease: wij vullen uw behoefte altijd in

Leaserijden.nl begrijpt dat u niet altijd lang van te voren kunt plannen. Dat er onverwachte situaties kunnen ontstaan, waardoor u snel over geschikte mobiliteit moet beschikken. Dat is ook kenmerkend voor short lease. In zo’n situatie kunt u rekenen op de mensen van Broekhuis Lease. Neem contact met ons, leg uw situatie uit en wij gaan direct voor u aan de slag. En linksom of rechtsom, wij gaan het voor u regelen. En ook hier willen we uw verwachtingen overtreffen.

Vraag direct een lease offerte aan of stel ons een vraag

Lease-offerte aanvragen Vraag stellen