Financial lease

Vraag direct een lease offerte aan of stel ons een vraag

Lease-offerte aanvragen Vraag stellen

Zakelijk financieren met behoud van investeringsaftrek

Auto’s schaft u niet zo maar aan via uw liquide middelen. Maakt u gebruik van financial lease, dan behoudt u de mogelijkheid van de fiscaal aantrekkelijke “investeringsaftrek”, indien de auto en uw onderneming aan de gestelde vereisten voldoen.

Leaserijden.nl biedt u ook deze vorm van zakelijk financieren, financial lease lijkt het meest op een financiering, maar dan met de mogelijkheid om de volle 100% van het aanschafbedrag te financieren. In overleg met u bepalen we de gewenste looptijd en de hoogte van de slotsom. Na betaling van alle termijnen inclusief de slotsom, wordt u juridisch eigenaar van de auto.

Financial Lease: zowel de auto als de lening staan op uw balans, vandaar dat deze leasevorm het dichtst bij financieren ligt.  De andere vormen van leasing die we u bieden zorgen er voor dat de balans juist niet wordt verzwaard. Deze balansverzwaring is juist hetgeen ondernemers niet willen, omdat de solvabiliteit daarmee afneemt. Daarom kiezen veel ondernemers voor een andere leasevorm, zoals full operational lease. Bij deze laatste vorm van leasing blijft namelijk zowel de auto als de lening voor u als ondernemer off-balance.

Vraag direct een lease offerte aan of stel ons een vraag

Lease-offerte aanvragen Vraag stellen